6 juni 2013

Big, no, huge pillow.
I made a huge pillow for the balcony, I got sick of trying to build some sort of comfortable mountain out of small pillows so I made a big one instead. It`s so comfortable and really does what it`s supposed to. I long for a rainy day that I can spend on my balcony with a book and a big cup of tea.

3 kommentarer:

 1. Jag har fått för mig att du bor i Boden. I så fall, får jag fråga var i Boden? Jag är själv född i Boden, men bor sedan många många år i Helsingborg och åker bara upp högst en gång om året för att hälsa på min mormor. Men Boden är min "andra stad" och blir alltid glad och nostalgisk när jag hittar en blogg därifrån.

  Du har inte skrivit något om dig själv. Din blogg var länkad från en amerikanskas blogg och jag är nyfiken på dig. Är du från USA, hur hamnade du i så fall i lilla Boden och jobbar du med textiler och garn?

  /Nina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan Nina.

   Vilken härlig kommentar, ska se om jag kan svara också. Nej jag är inte alls från Boden, jag bor i närheten av Sundsvall, men jag har varit i Boden en gång. :) Jag har inget med USA att göra egentligen men jag läser själv en hel massa hantverksbloggar från hela världen så jag valde att skriva på engelska av den anledningen, det är alltid roligt att få kontakter runt om i världen. Jag jobbar inte textilt men det är min stora hobby och passion, jag är sömmerska i botten men nu håller jag mest på att hitta en massa nya sätt att uttrycka mig textilt och det är hemskt kul.

   Radera
 2. Hej,
  Tack för ditt svar :). Vet ej vad jag fick Boden ifrån?! Så tokigt...Du gör mycket fina och tålamodskrävande lapphantverk. Täcket du har publicerat senast är jättefint.
  /Nina

  SvaraRadera